Tools
Search

web design studio, δημιουργία ιστοσελίδας, κατασκευή site

Βρίσκεστε εδώ Αρχική » Δημιουργία Ιστοσελίδας » Συχνές ερωτήσεις

Συχνές ερωτήσεις για την κατασκευή site

web design faq web design faq
Στη σελίδα αυτή θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τις πιο κοινές ερωτήσεις που δεχόμαστε  όσον αφορά τη δημιουργία site , τις ιστοσελίδες, το internet και το web design γενικότερα.

Φυσικά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να καλυφθεί σε αυτές εδώ τις γραμμές , το μεγάλο αυτό θέμα που αφορά τον σχεδιασμό των ιστοσελίδων.Οι ερωτήσεις που ακολουθούν αφορούν κυρίως απορίες ανθρώπων που ελάχιστη σχέση έχουν με το χώρο του internet , αλλά επιθυμούν μια αξιοπρόσεκτη προβολή στο διαδίκτυο.

Γενικές ερωτήσεις για τη δημιουργία ενός site

Τι είναι ένα site;Είναι το ίδιο με τις ιστοσελίδες;

Ένα site αποτελείται από πολλές ιστοσελίδες. Οι ιστοσελίδες είναι σελίδες περιεχομένου , προγραμματισμένες με τρόπο ειδικό για να προβάλλονται στο internet.

•  Για να φτιάξω ένα site πρέπει να έχω σύνδεση στο internet;
Δεν είναι απαραίτητο,το site θα προβάλλεται έτσι και αλλιώς. Αν όμως επιθυμείτε να το ενημερώνετε εσείς τότε θα χρειαστεί να κάνετε σύνδεση στο internet.

Τι χρειάζομαι για να φτιάξω ένα site;

Χρειάζονται βασικά τρία πράγματα: η κατοχύρωση ενός ονόματος για το site(το γνωστό domain), η ενοικίαση ενός server που θα φιλοξενήσει το site , και φυσικά ένα σχεδιαστή ιστοσελίδων για να το σχεδιάσει και να το δημοσιεύσει.

Ειδικότερες ερωτήσεις για το web design

Πόσο στοιχίζει η κατασκευή ενός site;
Το κόστος της κατασκευής , φιλοξενίας και δημοσίευσης ενός δικτυακού τόπου στο internet , είναι απόλυτα εξαρτώμενο από τις απαιτήσεις του πελάτη.Μπορεί να αποτελείται από μια μόνο σελίδα και να κοστίσει 200 € , μπορεί να κοστίσει και αρκετές χιλιάδες ευρώ , αν πρόκειται για ένα πλήρες ηλεκτρονικό κατάστημα ή μια σοβαρή επαγγελματική παρουσίαση.

H εταιρεία σας αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες για τη δημιουργία ενός ιστότοπου (site)ή πρέπει να απευθυνθώ και σε τρίτους για την ολοκλήρωσή του;
Η webimage αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία από την αρχή ως το τέλος.

•  Δεν διαθέτω καθόλου υλικό για το site μου. Η εταιρεία σας θα με βοηθήσει να το συγκεντρώσω;

Όχι , η webimage δεν αναλαμβάνει τέτοιου είδους εργασίες συλλογής πληροφοριών. Το υλικό που θα χρησιμοποιηθεί είναι δική σας ευθύνη. Η εταιρεία μας συμμετέχει στην τροποποίηση και επεξεργασία του προκειμένου να επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα!Μπορεί όμως να σας βοηθήσει στην προσθήκη φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης στο site που θα αντλήσει από το αρχείο της με τις φωτογραφίες που έχει νόμιμα αγοράσει.

•  Σε πόσο καιρό θα έχω το site μου;
Το μίνιμουμ παράδοσης είναι 20 ημέρες και το μάξιμουμ 2 μήνες ανάλογα με τον όγκο εργασίας.

•  Πως εξασφαλίζομαι στις συναλλαγές μου με την εταιρεία σας;
Ο πελάτης μας υπογράφει συμβόλαιο παροχής διαφημιστικών υπηρεσιών με την εταιρεία μας , μέσω του οποίου αποσαφηνίζονται όλοι οι όροι της συνεργασίας. Η εταιρεία webimage εκδίδει τιμολόγιο ή απόδειξη παροχής υπηρεσιών.

•  Διατρέχω κάποιο κίνδυνο αν γίνω κάτοχος κάποιου site στο internet;Τι πρέπει να προσέξω;
H προβολή στο διαδίκτυο δεν διαφέρει σε τίποτα από οποιαδήποτε άλλη προβολή σε άλλα μέσα.Όσον αφορά τη δημιουργία online shops , η webimage εξασφαλίζει μέσα από το σχεδιασμό την ασφάλεια των συναλλαγών των πελατών σας αλλά και των προσωπικών δεδομένων των δικών σας και των επισκεπτών του site σας.

•  Θέλω να συντηρώ μόνος μου το site αλλά δεν γνωρίζω πολλά πάνω στους υπολογιστές.
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη συντήρηση-ενημέρωση ενός site . Αν οι γνώσεις σας στους υπολογιστές είναι ελάχιστες ως μηδαμινές , σας προτείνουμε να αναθέσετε σε ειδικούς τη συντήρησή του. Αν πάλι είστε εξοικοιωμένοι με τη χρήση των υπολογιστών και του διαδικτύου , η webimage αναλαμβάνει να σας εκπαιδεύσει στις βασικές λειτουργίες διαχείρισης.

•  Θα γίνω πλούσιος αν αποκτήσω δικό μου site;
Υπάρχουν στο internet αρκετές ιστορίες επιτυχημένων διαδικτυακών επιχειρήσεων που ξεκίνησαν από το μηδέν και φυσικά άλλων τόσων που απέτυχαν.Αυτή άλλωστε είναι και η ομορφιά του internet. H επιτυχία μιας διαδικτυακής επιχείρησης εξαρτάται από το τι προσφέρει κάποιος στους χρήστες του διαδικτύου , τι budget διαθέτει για να το προβάλλει-πουλήσει μέσω ενός καλού site και φυσικά η διαρκής προσπάθεια για την αναβάθμιση και τη βελτίωση των υπηρεσιών του.Η webimage με τις γνώσεις και την εμπειρία της , στέκεται αρωγός σε κάθε νέο επαγγελματία που φιλοδοξεί να επιτύχει στην παγκόσμια κοινότητα του internet.

webimage

webimage

H εταιρεία webimage graphics & web design studio εξειδικεύεται σε υπηρεσίες internet όπως η δημιουργία και προώθηση ιστοσελίδας στο διαδίκτυο και τη δημιουργία σελίδας και την προβολή στα social media όπως το Facebook. Επίσης αναλαμβάνει τη δημιουργία εταιρικού λογοτύπου και επαγγελματικών καρτών, τη δημιουργία και εκτύπωση διαφημιστικών φυλλαδίων και τη δημιουργία διαφήμισης με τη δημιουργία flash banner και powerpoint προβολών.

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Τελευταίες προσθήκες από webimage