Υπηρεσίες Internet
Κατασκευή site | Κατοχύρωση domain | Φιλοξενία Ιστοσελίδων | Σελίδα Facebook | Κανάλι YouTube

Κατασκευή site | δημιουργία ιστοσελίδας | δημιουργία site | σχεδιασμός ιστοσελίδας | web design | web development | internet marketing.

Η επιχείρηση webimage graphics & web design studio εξειδικεύεται εδώ και 16 χρόνια με πολύ μεγάλη επιτυχία στην δημιουργία ιστοσελίδας και το web design επαγγελματικής ποιότητας, τόσο για ιδιώτες όσο και για επαγγελματίες.
Στη στήλη αυτή θα σταθούμε λίγο περισσότερο στο αντικείμενο της κατασκευής site, που αποτελεί και το κυρίως αντικείμενο εργασιών της webimage.

"Εταιρείες" κατασκευής site

Τα τελευταία χρόνια, μαζί με την εκρηκτική αύξηση νέων συνδρομητών ευρυζωνικών συνδέσεων (vdsl) αλλά και την διάδοση της εξ αποστάσεως εργασίας, παρατηρείται αύξηση της ζήτησης εκ μέρους των εταιρειών ή κάποιων ιδιωτών, για την κατασκευή site.
Η πολυπλοκότητα του αντικειμένου που έχει καθιερωθεί γενικά ως web design, πολλές φορές εκθέτει μεγάλο μέρος των εταιρειών αυτών απέναντι στις απαιτήσεις των πελατών. Μια πληθώρα ειδικοτήτων όπως γραφίστες, προγραμματιστές, web designers, φωτογράφοι, διαφημιστές, μεταφραστές αλλά και δομές φιλοξενίας (data center) πρέπει να συνεργαστούν αρμονικά προκειμένου για την άρτια κατασκευή και λειτουργία ενός site.

Οι συνεργάτες της webimage

Η webimage έχοντας εξασφαλίσει συνεργασία με έμπειρους επαγγελματίες σε κάθε αναγκαία ειδικότητα από τις προαναφερόμενες, επιτυγχάνει το αρτιότερο δυνατό αποτέλεσμα στο σχεδιασμό των ιστοσελίδων της, σε κάθε εργασία που αναλαμβάνει. Υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα, άψογη λειτουργικότητα, κάλυψη μεγάλου φάσματος διαφημιστικών αναγκών είναι μερικοί μόνο λόγοι για τους οποίους μας επιλέγουν οι πελάτες μας. Επιπροσθέτως έχει επιλέξει για τη φιλοξενία των ιστοσελίδων της το βραβευμένο Data Center της Hellix Lamda Data Center  που αποτελεί ότι πιο σύγχρονο στον ελληνικό χώρο.

Συντήρηση - Ενημέρωση site

Η webimage αναλαμβάνει την συντήρηση, αναβάθμιση αλλά και περιοδική ενημέρωση site που είναι κατασκευασμένα αποκλειστικά από την ίδια σε δυναμικό περιβάλλον.

Η δέσμευση της webimage

Η webimage δεσμεύεται με τους πελάτες της με σύμβαση παροχής διαφημιστικών υπηρεσιών.
Η σύμβαση αυτή δεν αποτελεί τίποτε άλλο παρά την έμπρακτη δέσμευση της webimage για σχέσεις επαγγελματικού και υψηλής ποιότητας επιπέδου, χωρίς κενά και παρερμηνείες!
Με τον τρόπο αυτό αποφεύγονται φαινόμενα όπως καθυστερημένες παραδόσεις εργασιών και εργασίες που έμειναν για πάντα ημιτελείς, παρερμηνείες στο θέμα του παραδοτέου υλικού και τα δικαιώματα, ελλιπούς συντήρησης και ενημέρωσης ενός site, εμπιστευτικότητας στοιχείων και άλλα...

Απόφαση, budget , webimage , υλοποίηση

Αυτά ακριβώς, με σειρά προτεραιότητας, είναι και τα στάδια μέχρι την μετουσίωση της επιθυμίας σας για μια αξιοπρόσεκτη προβολή στον απαιτητικό κόσμο του διαδικτύου.
365 ημέρες το χρόνο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες το 24ωρο, σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου, προβάλλονται οι υπηρεσίες σας, οι ιδέες σας, τα προϊόντα σας.
Η webimage graphics & web design studio, σας δίνει την ευκαιρία να γίνετε μέλος στην μεγαλύτερη κοινότητα παγκοσμίως. Το διαδίκτυο.

* Ειδική σημείωση: Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει την παρουσίαση προϊόντων και την κατασκευή e-shop, με κάθε τρόπο πληρωμής (paypal, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, αντικαταβολή) εκτός από την πληρωμή με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες και τη σύνδεση του ιστότοπου με τις ελληνικές τράπεζες.