Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Banners-Powerpoint

banners bannersΜέρος της ηλεκτρονικής διαφήμισης και προβολής γενικότερα αποτελούν τα διαφημιστικά banners , αλλά και οι παρουσιάσεις σε powerpoint τόσο υπηρεσιών όσο και προϊόντων.Η webimage αναλαμβάνει τη δημιουργία διαφημιστικών banners κάθε μεγέθους , όπως επίσης και τη δημιουργία της παρουσίασής σας στο γνωστό σε όλους powerpoint.

Στα διαφημιστικά banner σας παραδίδουμε το αρχείο το οποίο θα χρησιμοποιήσετε και θα είναι στο μέγεθος το οποίο εσείς μας έχετε ζητήσει.

Στο powerpoint σας παραδίδουμε το αρχείο .pps το οποίο είναι και αυτό το οποίο θα χρησιμοποιήσετε για την παρουσίασή σας.
webimage

webimage

H εταιρεία webimage graphics & web design studio εξειδικεύεται σε υπηρεσίες internet όπως η δημιουργία και προώθηση ιστοσελίδας στο διαδίκτυο και τη δημιουργία σελίδας και την προβολή στα social media όπως το Facebook. Επίσης αναλαμβάνει τη δημιουργία εταιρικού λογοτύπου και επαγγελματικών καρτών, τη δημιουργία και εκτύπωση διαφημιστικών φυλλαδίων και τη δημιουργία διαφήμισης με τη δημιουργία flash banner και powerpoint προβολών.

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Τελευταίες προσθήκες από webimage

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας