Tools
Search

web design studio, δημιουργία ιστοσελίδας, κατασκευή site

Βρίσκεστε εδώ Αρχική » Υπηρεσίες » Υπηρεσίες Internet » Δημιουργία ιστοσελίδας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Δημιουργία ιστοσελίδας

web design web design
Η εταιρεία webimage graphics & web design studio εξειδικεύεται εδώ και 15 χρόνια με πολύ μεγάλη επιτυχία στην δημιουργία ιστοσελίδας και το web design επαγγελματικής ποιότητας , τόσο για ιδιώτες , όσο και για επαγγελματίες.
Στη στήλη αυτή θα σταθούμε λίγο περισσότερο στο αντικείμενο της δημιουργίας site , που αποτελεί και το κυρίως αντικείμενο εργασιών της webimage.
"Εταιρείες" κατασκευής site

Τα τελευταία χρόνια , μαζί με την εκρηκτική αύξηση νέων συνδρομητών ευρυζωνικών συνδέσεων (adsl/broadband) , παρατηρείται και αύξηση της προσφοράς (αλλά και ζήτησης φυσικά) εκ μέρους των εταιρειών ή κάποιων ιδιωτών , για κατασκευή site.
Η πολυπλοκότητα του αντικειμένου που έχει καθιερωθεί γενικά ως web design , πολλές φορές εκθέτει μεγάλο μέρος των εταιρειών αυτών απέναντι στις απαιτήσεις των πελατών. Μια πληθώρα ειδικοτήτων όπως γραφίστες , προγραμματιστές , web designers , φωτογράφοι , διαφημιστές, μεταφραστές και άλλοι πρέπει να συνεργαστούν αρμονικά προκειμένου για την άρτια κατασκευή ενός site.

Οι συνεργάτες της webimage

Η webimage έχοντας εξασφαλίσει συνεργασία με έμπειρους επαγγελματίες σε κάθε αναγκαία ειδικότητα από τις προαναφερόμενες , επιτυγχάνει το αρτιότερο δυνατό αποτέλεσμα στο σχεδιασμό των ιστοσελίδων της, σε κάθε εργασία που αναλαμβάνει. Υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα , άψογη λειτουργικότητα , κάλυψη μεγάλου φάσματος διαφημιστικών αναγκών είναι μερικοί μόνο λόγοι για τους οποίους μας επιλέγουν οι πελάτες μας.

Συντήρηση-Ενημέρωση site

Η webimage αναλαμβάνει την συντήρηση αλλά και περιοδική ενημέρωση site που είναι κατασκευασμένα αποκλειστικά από την ίδια σε δυναμικό περιβάλλον.
Καθ ΄εξαίρεση αναλαμβάνει και τη συντήρηση ιστοσελίδων κατασκευασμένων σπό τρίτους εφόσον και μόνον ικανοποιούνται τα πρότυπα συνεργασίας που η εταιρεία webimage έχει θέσει.

Η δέσμευση της webimage

Η webimage δεσμεύεται με τους πελάτες της με σύμβαση παροχής διαφημιστικών υπηρεσιών.
Η σύμβαση αυτή δεν αποτελεί τίποτε άλλο παρά την έμπρακτη δέσμευση της webimage για σχέσεις επαγγελματικού και υψηλής ποιότητας επιπέδου , χωρίς κενά και παρερμηνείες!
Με τον τρόπο αυτό αποφεύγονται φαινόμενα όπως καθυστερημένες παραδόσεις εργασιών και εργασίες που έμειναν για πάντα ημιτελής, παρερμηνείες στο θέμα του παραδοτέου υλικού και τα δικαιώματα , ελλιπούς συντήρησης και ενημέρωσης ενός site, εμπιστευτικότητας στοιχείων και άλλα...

Απόφαση, budget , webimage , υλοποίηση.

Αυτά ακριβώς , κατά σειρά προτεραιότητας , είναι και τα στάδια μέχρι την μετουσίωση της επιθυμίας σας για μια αξιοπρόσεκτη προβολή στον απαιτητικό κόσμο του διαδικτύου.
365 ημέρες το χρόνο , 7 ημέρες την εβδομάδα , 24 ώρες το 24ωρο , σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου , προβάλλονται οι υπηρεσίες σας , οι ιδέες σας , τα προϊόντα σας.
Η webimage graphics & web design studio , σας δίνει την ευκαιρία να γίνετε μέλος στην μεγαλύτερη κοινότητα παγκοσμίως.

webimage

webimage

H εταιρεία webimage graphics & web design studio εξειδικεύεται σε υπηρεσίες internet όπως η δημιουργία και προώθηση ιστοσελίδας στο διαδίκτυο και τη δημιουργία σελίδας και την προβολή στα social media όπως το Facebook. Επίσης αναλαμβάνει τη δημιουργία εταιρικού λογοτύπου και επαγγελματικών καρτών, τη δημιουργία και εκτύπωση διαφημιστικών φυλλαδίων και τη δημιουργία διαφήμισης με τη δημιουργία flash banner και powerpoint προβολών.

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Τελευταίες προσθήκες από webimage

Περισσότερα στην κατηγορία αυτή: Σελίδα Facebook »