Tools
Search

web design studio, δημιουργία ιστοσελίδας, κατασκευή site

Βρίσκεστε εδώ Αρχική » Υπηρεσίες » Υπηρεσίες Internet » Seo-Google experts
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Seo-Google experts

seo google experts seo google expertsΗ εταιρεία webimage εξειδικεύεται στη βελτιστοποίηση του περιεχομένου ιστοσελίδων για καλύτερη κατάταξη σε μηχανές αναζήτησης , γνωστό ως
SEO (search engine optimization). Από την αγορά συγκεκριμένων τύπων template για τους πελάτες της ( βελτιστοποιημένος κώδικας συγγραφής ιστοσελίδων) μέχρι την τελική δημοσιοποίηση του site και λειτουργία του, η webimage με μια σειρά επαγγελματικών ενεργειών σχεδιασμού ιστοσελίδων και με την απαραίτητη εμπειρία στο αντικείμενο, στόχο έχει την καλή θέση του site του πελάτη της στα αποτελέσματα των αναζητήσεων στις μηχανές αναζήτησης και πρωτίστως του google. Οι εργασίες αυτές περιλαμβάνονται δωρεάν στη δημιουργία κάθε νέου site των πελατών μας και είναι πολύ λεπτομερείς.

Ωστόσο, όπως είναι φυσικό, αν και όλοι επιθυμούν να εμφανίζονται στην πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων της αναζήτησης της Google, εντούτοις κάτι τέτοιο είναι αδύνατο. Σε μια τέτοια περίπτωση η εταιρεία μας αναλαμβάνει την προβολή και προώθηση του site σας στο internet μέσω των προγραμμάτων της google :

Google Adwords
Για τους ιδιοκτήτες ιστοσελίδων , η webimage προτείνει τη δημιουργία διαφημιστικής καμπάνιας στο google adwords που εξασφαλίζει περίοπτη θέση στη γνωστή μας μηχανή αναζήτησης και αύξηση της επισκεψιμότητας του site. Το περίπλοκο της δημιουργίας μιας τέτοιας διαφήμισης επιβάλλει την ανάθεσή της σε εξειδικευμένα πρόσωπα , προκειμένου να μην γίνεται άσκοπη σπατάλη του budget που διαθέτετε. Με το google adwords πρόγραμμα διαφήμισης της google , μπορείτε να δείτε το site σας στις πρώτες θέσεις και φυσικά την επισκεψιμότητα του site σας να αυξάνεται.

Δημιουργούμε για εσάς την κατάλληλη διαφήμιση και έπειτα από ανάλυση του ανταγωνισμού επιλέγουμε τις λέξεις – κλειδιά ανάμεσα σε εκείνες που μας προτείνετε εσείς και εκείνες που θα κάνουν πιο αποτελεσματική τη διαφήμιση  σας.

Στοχεύουμε τη διαφήμισή σας ανάλογα με τη γεωγραφική θέση, τις ώρες της ημέρας και τις ημέρες, το target group που σας ενδιαφέρει με ηλικιακά ή άλλα κριτήρια, και φυσικά τον προϋπολογισμό σας.

Η υπηρεσία είναι πλήρως παραμετροποιήσιμη και η εταιρεία μας σας δίνει την πρόσβαση μετά τη δημιουργία της για να την ελέγχεται οι ίδιοι.

Κόστος (εφάπαξ) δημιουργίας διαφήμισης Adwords 50 ευρώ (δεν περιλαμβάνεται Φπα 24 %)


Αγορά διαφημιστικών εμφανίσεων με κατάθεση στην Τράπεζα. Ενδεικτικές τιμές:

Ο όγκος των διαφημιστικών εμφανίσεων είναι ανάλογος του προϋπολογισμού σας και του κόστους της κάθε λέξης – κλειδί που θα χρησιμοποιηθεί και το οποίο καθορίζει ο ανταγωνισμός. Η εμπειρία μας έχει δείξει ότι 10 ευρώ (minimum επένδυση) αρκούν για έναν αριθμό περίπου 1000 εμφανίσεων σε προνομιακή θέση, με το 20 % περίπου των εμφανίσεων αυτών να καταλήγουν σε επισκέψεις στο site σας. Το ύψος του προϋπολογισμού που θέλετε να επενδύσετε σε διαφημιστική καμπάνια του Google Adwords, είναι θέμα δικής σας επιλογής.

Google Adsence
Για τους ιδιοκτήτες ιστοσελίδων με μεγάλη επισκεψιμότητα ή πλούσιο υλικό περιεχομένου , η εταιρεία webimage προτείνει την προσθήκη διαφημίσεων της google στο site των πελατών της σύμφωνα με το πρόγραμμα google adsence. Με την προσθήκη των διαφημίσεων αυτών σε κάποιο σημείο του site σας , έχετε τη δυνατότητα να αποκομίσετε επιπλέον κέρδη από το site σας και μάλιστα συμμετέχοντας δωρεάν. Η όλη διαδικασία δημιουργίας αλλά και τοποθέτησης των συγκεκριμένων διαφημίσεων , απαιτεί ορισμένες ειδικές γνώσεις web design για αυτό απαιτείται η συνδρομή ειδικού προκειμένου για μια αποτελεσματική διαφημιστική τοποθέτηση.

Κόστος (εφάπαξ) δημιουργίας διαφήμισης Adsence 50 ευρώ (δεν περιλαμβάνεται Φπα 24 %)

Google Analytics
Ίσως το πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα μέτρησης επισκεψιμότητας ενός site , τo google analytics κερδίζει διαρκώς καινούριους χρήστες. Αν σας ενδιαφέρει να παρακολουθείτε στενά την πορεία του site σας στο internet , το google analytics σας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζετε με πάρα πολλές λεπτομέρειες αναλυτικά στοιχεία που αφορούν τις επισκέψεις στο site σας. Και σε αυτή την περίπτωση , η προσθήκη κώδικα που παρέχεται από την google καθιστά τη διαδικασία ενσωμάτωσής του στις σελίδες σας , υπόθεση των ειδικών.

Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν με κάθε δημιουργία νέου site των πελατών μας.

webimage

webimage

H εταιρεία webimage graphics & web design studio εξειδικεύεται σε υπηρεσίες internet όπως η δημιουργία και προώθηση ιστοσελίδας στο διαδίκτυο και τη δημιουργία σελίδας και την προβολή στα social media όπως το Facebook. Επίσης αναλαμβάνει τη δημιουργία εταιρικού λογοτύπου και επαγγελματικών καρτών, τη δημιουργία και εκτύπωση διαφημιστικών φυλλαδίων και τη δημιουργία διαφήμισης με τη δημιουργία flash banner και powerpoint προβολών.

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Τελευταίες προσθήκες από webimage

Περισσότερα στην κατηγορία αυτή: « Σελίδα Facebook Κατοχύρωση domain »