Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Φιλοξενία ιστοσελίδας

hosting hostingΗ φιλοξενία των ιστοσελίδων που σχεδιάζει η εταιρεία μας , γίνεται σε servers υψηλών προδιαγραφών , απόλυτα αξιόπιστων και λειτουργικών. Η επιλογή τους γίνεται πάντα με γνώμονα την εύρυθμη λειτουργία του δικτυακού σας τόπου και λαμβάνουμε υπόψη τόσο τις ανάγκες του site και τις απαιτήσεις του όσο και τη ανάγκη για την υποστήριξη όλων εκείνων των σύγχρονων εργαλείων που χρειάζονται για τη δημιουργία ενός εντυπωσιακού και ανταγωνιστικού site.
Η εταιρεία μας περιλαμβάνει πάντα στην προσφορά της προς τους πελάτες της τόσο τις διαδικασίες για την αγορά του server όσο και τις απαραίτητες ρυθμίσεις για να καταστεί online και λειτουργικό το site σας. Με λίγα λόγια εσείς δεν έχετε παρά να απολαύσετε το site σας online. Όλα τα άλλα είναι υπόθεση δική μας.
Η εταιρεία webimage σας κάνει δώρο την φιλοξενία του site σας σε επαγγελματικούς servers για διάστημα ενός (1) έτους.

(Στην προσφορά δεν περιλαμβάνεται η αγορά dedicated server για site με πολύ υψηλό στάνταρ απαιτήσεων όπως τα social communities).

webimage

webimage

H εταιρεία webimage graphics & web design studio εξειδικεύεται σε υπηρεσίες internet όπως η δημιουργία και προώθηση ιστοσελίδας στο διαδίκτυο και τη δημιουργία σελίδας και την προβολή στα social media όπως το Facebook. Επίσης αναλαμβάνει τη δημιουργία εταιρικού λογοτύπου και επαγγελματικών καρτών, τη δημιουργία και εκτύπωση διαφημιστικών φυλλαδίων και τη δημιουργία διαφήμισης με τη δημιουργία flash banner και powerpoint προβολών.

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Τελευταίες προσθήκες από webimage

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας