Φόρμα Επικοινωνίας - Αίτηση

Η φόρμα αυτή περιλαμβάνει τα βασικά σημεία που πρέπει να γνωρίζουμε, προκειμένου να προχωρήσουμε σε μια πρώτη οικονομική εκτίμηση των αναγκών σας. Στην περίπτωση αυτή προσπαθείστε να είστε ακριβείς ως προς την καταγραφή των πραγματικών σας αναγκών και δυνατοτήτων.

Η αξιολόγηση από εμάς της φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος αρχίζει άμεσα με την παραλαβή της. Αν οι απαιτήσεις σας περιλαμβάνουν μια ολοκληρωμένη στρατηγική ψηφιακού marketing η υποβολή οικονομικής προσφοράς, προκειμένου να είναι ακριβής και ποιοτική, είναι μια υπηρεσία αμειβόμενη και θα επικοινωνήσει μαζί σας κάποιος εκπρόσωπός μας για τις λεπτομέρειες.

Αν οι απαιτήσεις σας αφορούν απλούστερες προβολές (π.χ μόνο την κατασκευή site με συγκεκριμένο υλικό και λειτουργίες) , τότε μέσα σε 48 ώρες η επίχειρησή μας σας αποστέλει την οικονομική προσφορά της. Αν έχουμε κάποια απορία όσον αφορά τη φόρμα που στείλατε, εκπρόσωπός μας θα σας τηλεφωνήσει για τη διευκρίνηση των λεπτομερειών.

Η συμπλήρωση της φόρμας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να πραγματοποιηθεί η συνεργασία μας. Αν θεωρείτε ότι δε θέλετε να τη συμπληρώσετε, αν πιστεύετε ότι η διαδικασία που ακολουθούμε ή η φιλοσοφία μας δε σας εκφράζει, αν δε νιώθετε ακόμη έτοιμος/η να ασχοληθείτε σοβαρά με την προβολή σας στο διαδίκτυο, σας παρακαλούμε θερμά να μην αιτηθείτε προσφοράς. Με τον τρόπο αυτό θα εξοικονομήσουμε όλοι πολύτιμο χρόνο για να ασχοληθούμε με όσα θεωρούμε σημαντικότερα. Λόγω αυξημένου όγκου εργασίας, είμαστε αναγκασμένοι να επιλέγουμε με ποιους θα συνεργαστούμε για να παρέχουμε κάθε φορά τις ποιοτικότερες υπηρεσίες.

Για το λόγο αυτό έχουμε αποφασίσει να συνεργαζόμαστε μόνο με εκείνους που έχουν τον υψηλότερο βαθμό δέσμευσης απέναντι στον κοινό μας στόχο που δεν είναι άλλος από την επιτυχία.

Αιτήσεις ελλιπείς, με σημαντικές ασάφειες, εξωπραγματικές απαιτήσεις και αντιφάσεις, δε θα λαμβάνονται υπόψη και θα απορρίπτονται.

Αν για οποιοδήποτε λόγο αισθανθείτε ότι δεν καταλαβαίνετε κάποια ερώτηση ή χρειάζεστε βοήθεια για την ορθή συμπλήρωσή της, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω email ή τηλεφωνικά για να σας βοηθήσουμε.

Η επιχείρησή μας δεσμεύεται να διατηρήσει τα στοιχεία σας εμπιστευτικά και σας ενημερώνει οτι δεν συλλέγει στοιχεία και προσωπικές πληροφορίες χρηστών με κανένα άλλο σκοπό πέρα από τη διευκόλυνση της συνεργασίας μας.

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικό να συμπληρωθούν.

Προσωπικές πληροφορίες ενδιαφερόμενου

Συμπληρώστε προσεκτικά το πλήρες όνομά σας
Συμπληρώστε προσεκτικά το επίθετό σας
Συμπληρώστε προσεκτικά ένα έγκυρο email που σας ανήκει
Συμπληρώστε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας (κινητό ή σταθερό)
Συμπληρώστε εδώ αν ενδιαφέρεστε για την κατασκευή site ως ιδιώτης ή ως επαγγελματίας ιδιοκτήτης επιχείρησης.
Συμπληρώστε εδώ την πόλη της μόνιμης κατοικίας σας ή της έδρας της επιχείρησής σας

Γενικές πληροφορίες για το site

Συμπληρώστε εδώ για ποια ακριβώς κατηγορία site ενδιαφέρεστε.
Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει την παρουσίαση προϊόντων και την κατασκευή e-shop, με κάθε τρόπο πληρωμής (paypal, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, αντικαταβολή) εκτός από την πληρωμή με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες και τη σύνδεση του ιστότοπου με τις ελληνικές τράπεζες.

Ειδικές πληροφορίες για το site

Συμπληρώστε εδώ τη διεύθυνση του site σας, αν ήδη διαθέτετε κάποιο. Για παράδειγμα : webimage.gr
Συμπληρώστε εδώ το όνομα που θα θέλατε να κατοχυρώσετε για το site σας, εφόσον δεν έχετε ήδη κάποιο. Π.χ webimage.gr
Συμπληρώστε εδώ τη διεύθυνση κάποιου site που έχετε δει και θα θέλατε να είναι έτσι και το δικό σας. Π.χ webimage.gr
Περιγράψτε με συντομία το αντικείμενο των εργασιών σας, αν πρόκειται για επαγγελματία
Αναφέρατε με συντομία κατηγορίες ανθρώπων ή επαγγελμάτων στους οποίους θα απευθύνεται το site σας
Μπορείτε να επιλέξετε περισσότερα του ενός για να περιγράψετε το διαθέσιμο υλικό που έχετε για την κατασκευή του site σας
Επιλέξτε το σύνολο των σελίδων που θα έχει το site που θέλετε να σας δημιουργήσουμε.
Επιλέξετε τον αριθμό των φωτογραφιών που θα χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή του site
Επιλέξετε τον αριθμό των προίόντων που θέλετε να προβληθούν από το site σας
Επιλέξτε σε ποιες γλώσσες θέλετε να μεταφραστεί το site σας. Το κόστος εξαρτάται από τον συνολικό αριθμό λέξεων που περιλαμβάνει το site.

Επιθυμητές πρόσθετες λειτουργίες/υπηρεσίες

Επιλέξτε εδώ το χρονικό διάστημα για το οποίο επιθυμείτε να εμφανίζεστε στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων αναζήτησης της google
Επιλέξτε περισσότερες της μιας επιπρόσθετες λειτουργίες ή υπηρεσίες που επιθυμείτε να περιλαμβάνει η κατασκευή του site σας
Συμπληρώστε εδώ πιθανές παρατηρήσεις που μπορεί να έχετε για την κατασκευή του site σας